yplusy

KAKO DO NAS

Nova Kavarna Zvezda v Narodni galeriji

Narodna galerija – Puharjeva ulica 9

V Narodni galeriji je našla svoj prostor nova kavarna in slaščičarna Zvezda, ki ima prestižen pogled na enega najpomembnejših baročnih spomenikov v Sloveniji, na vodnjak treh kranjskih rek Francesa Robbe.

Nova Kavarna Zvezda je odgovor na potrebe obiskovalcev Narodne galerije, ki želijo ogled umetniških del združiti s postankom ob dobri kavi ali čaju, izbranih sladicah in v miru ter prijetnem vzdušju zbrati vtise iz ogleda stalne zbirke ali tematskih razstav v Narodni Galeriji. Zvezdini umetniki sladic bodo za kavarno in slaščičarno v Narodni galeriji pripravljali posebne sladke dobrote, ki sodijo v ta posvečen prostor.

Izognite se zunanjemu trušču in vstopite v Kavarno Zvezda v Narodni galeriji, kjer se skriva dobro v v lepem.

Center mesta Ljubljane

Kavarna – Wolfova 14   |   Kavarna Hotel Slon – Slovenska cesta 34   |   Narodna galerija – Puharjeva ulica 9

Med parkom Zvezda in Tromostovjem, med ljubljansko univerzo in Plečnikovim trgom, na vogalu Wolfove najdete Zvezdo oziroma ozvezdje Kavarne in Delija. Od tam vas pot po Wolfovi ulici pripelje do bližnje Čopove ulice in do hotela Slon, v katerem je naša slaščičarna Zvezda Slon.

Če ste z avtomobilom, je najbližje parkirno mesto v podzemni garaži Kongresnega trga, kjer omogočajo brezplačnih petnajst minut parkiranja, kar je zelo uporabno predvsem za tiste, ki želijo le prevzeti naročene Zvezdine torte.

Nakupovalno središče BTC

Kavarna Hala 12 – Šmartinska 152

Morebiti si v strogem mestnem središču zaželite nakupovati v BTC-Cityju. Takrat se odpravite do bližnje avtobusne postaje in se z avtobusom številka 27 odpeljite naravnost do tega največjega nakupovalnega središča v Ljubljani. Utrujene od nakupovanja vas tudi tam razvajamo, saj je v rdeče obarvani Hali 12 skrita še ena zvezda našega ozvezdja – Zvezda BTC, ki je s svojim značilnim ambientom in ponudbo prava oaza miru v glasnem nakupovalnem okolju.

Če se v BTC City odpeljete z avtomobilom, težav s parkiranjem ne boste imeli, saj je pred Zvezdo veliko parkirišče. Do tja se lahko pripeljete tudi po ljubljanski obvoznici, ki jo zapustite na izvozu Nove Jarše in sledite tablam, ki po Šmartinski cesti vodijo do BTC Cityja.

Nova Kavarna Zvezda v Piranu

Tartinijev trg 15, 6330 Piran
Telefon: 040 479 997

ZEMLJEVID

blokirani piškotki ...




Obveščanje o Zvezdinih novičkah

Želim prejemati Zvezdina e-obvestila in občasna izredna obvestila o Zvezdini ponudbi.