yplusy

Zvezdica d.o.o je družbeno odgovorno podjetje. Svojo temeljno odgovornost izkazujemo predvsem v odnosu do gostov, z zdravo, svežo in kakovostno ponudbo, ki temelji na najboljših sestavinah. V svoje vsakdanje delo vpletamo odprtost, spoštljivost in ljubezen do gostov.

Zavedamo se tudi, da naša ponudba in izdelki niso dosegljivi vsem. Zato v Zvezdi radi poskrbimo tudi zanje. Že dolga leta sodelujemo z organizacijo Kralji ulice in jim vsako jutro dostavimo torte, ki jih ne prodamo ali imajo manjše napake. Ob praznikih vsako leto podarimo različne slaščice ustanovam, ki skrbijo za socialno ogrožene meščane in večkrat uslišimo prošnje tistih, ki nas prosijo za različne oblike pomoči.

Veseli smo, ko lahko nekomu polepšamo dan in mu narišemo nasmeh na obraz, saj se zavedamo, da so majhna dejanja tista, ki štejejo in spreminjajo svet na bolje.

Utrinki iz naših dobrodelnih akcij

September – december 2013: Zvezda praznuje z Amnesty International Slovenije

amnesty _torta_press

V Amnesty International Slovenije (AIS), ki je del največje globalne organizacije za človekove pravice, letos praznujejo 25 let delovanja v Sloveniji. Praznovanju se pridružujemo tudi v Zvezdi, ker podpiramo človekove pravice in ker brez torte ni pravega praznovanja.

V slovenskem Amnesty International vas vabijo k praznovanju tako, da spečete torto, povabite svoje bližnje, se ob torti fotografirate in skupaj podpišete peticijo za nekoga, ki so mu kršene človekove pravice. Če niste vešči pečenja tort, se lahko odločite za nakup Zvezdine priljubljene pomarančno-čokoladne torte Amnesty in se ob njej fotografirate.

Z nakupom torte boste podprli AIS, ker bomo 25 centov od vsakega prodanega kosa torte namenili njihovemu delu. Možnost donacije bomo omogočali do 10. decembra, to je do dneva človekovih pravic in rojstnega dneva Amnesty International Slovenije.

Več informacij najdete na spletni strani www.amnesty.si/torta.

25.05.2012 – Otroci osnovne šole Veržej – enota Dom in mladinskega centra Maribor so nas obiskali na dan mladosti, ter nam s svojo srčnostjo popestrili dan, mi pa smo jih v zameno razveselili s sladoledom.
druzbena-odgovornost-osnovna-sola

 

druzbena-odgovornost-bozic
25.12.2011 – Polepšali smo večer ljubljanskim brezdomcem, saj jim je Zvezda na božični večer podarila večje število tort, s katerimi se bodo lahko posladkali. Veseli smo, da lahko razveselimo tudi tiste manj srečne. Njihovo navdušenje je bilo pristno in zadovoljni smo, da smo lahko storili nekaj kar je pripomoglo k prazničnemu vzdušju in dobri volji.

Obveščanje o Zvezdinih novičkah

Želim prejemati Zvezdina e-obvestila in občasna izredna obvestila o Zvezdini ponudbi.